Skip to content
Victoria utseiling Lunde sluse

Om oss

  Telemarkskanalens Regionalpark har ansvar for innholdet i denne webben. Opprinnelig ble løsningen laget på oppdrag fra Fylkesbiblioteket i Telemark. Innholdet er utarbeidet av Skribenten Ole Bjørn Ulsnæs og Nina E. Evensen i samarbeid med Vest-Telemark Museum, Telemark Fylkesbibliotek og Telemark Museum. Vårt ansvar Vi har laget opplegg til rundturer til fots eller på sykkel i Skien, Notodden, […]

 

Telemarkskanalens Regionalpark har ansvar for innholdet i denne webben. Opprinnelig ble løsningen laget på oppdrag fra Fylkesbiblioteket i Telemark. Innholdet er utarbeidet av Skribenten Ole Bjørn Ulsnæs og Nina E. Evensen i samarbeid med Vest-Telemark MuseumTelemark Fylkesbibliotek og Telemark Museum.

Vårt ansvar

Vi har laget opplegg til rundturer til fots eller på sykkel i Skien, Notodden, Nome og Tokke. Turene går i områder og på veger med annen trafikk. Det er viktig å ta hensyn til andre trafikanter og å ferdes forsiktig. Prosjektansvarlig har ikke ansvar for noe som måtte oppstå underveis på turene. Det er helt og holdent skolen og reisendes eget ansvar. Prosjektansvarlig har heller ikke ansvar for noe forhold som måtte oppstå under båtturene.

Takk til

Dette prosjektet hadde ikke vært mulig uten god støtte og hjelp fra en rekke aktører. Vi har fått støtte fra to sparebankstiftelser til oppdatering av innholdet og publisering i en ny webløsning.

Sparebankstiftelsen Holla og Lunde
Sparebankstiftelsen Telemark

Den første generasjonen av denne webben ble utviklet med støtte fra fra Skien kommune, Sauherad kommune, Tokke kommune og Nome kommune. Vi har også fått støtte fra Skiensvassdragets Fellefløtningsforening, Tinfos Småkraftverk, Øst-Telemarkens Brukseierforening, Midt Telemark Energi AS og AT Skog.

 

Tilbake til toppen